Ons kantoor

 

Gepubliceerd op: 26 augustus 2021.

Bij Odura werken we aan een betere toekomst vanuit een pand met een rijk verleden in hartje ‘s-Hertogenbosch. De geschiedenis ervan gaat terug tot in de 16e eeuw, al is er over de vroege jaren weinig bekend. Vanaf het jaar 1600 werd het als onderdeel van een bierbrouwerij gebruikt als opslag voor granen en hop. Daarbij kreeg het de toepasselijke naam ‘De Gulden Hopsack’. Het grote rad waarmee zakken hop van vaak honderden kilo’s omhoog werden getakeld, prijkt nog steeds op ons kantoor. In de daaropvolgende eeuwen is De Gulden Hopsack regelmatig van functie en van eigenaar gewisseld. Zo ging het van een wijnkoper naar een notaris in de 17e eeuw en deed halverwege de 20e eeuw dienst als groente- en fruitzaak.

Sinds een aantal jaar fungeert De Gulden Hopsack als thuisbasis van Odura. Dankzij een mix van nieuwe kennis en ervaren krachten op het gebied van duurzame energie, kun je voor de meest uiteenlopende vraagstukken bij ons terecht. Benieuwd hoe we samen de energietransitie kunnen versnellen? Kijk dan verder op onze website, volg onze LinkedIn pagina of kom een keer langs voor een kop koffie!