Ons verhaal

Schone energie drijft ons

Stel je een leefbare wereld voor, aangedreven door zon, wind en andere vormen van duurzame energie. Bij Odura hebben we dat toekomstbeeld altijd voor ogen. Want de transitie naar schone energie: dat is waar wij vol voor gaan. Die passie delen we met elkaar en met onze klanten. Het vormt de succesformule waardoor we elke dag fluitend aan de slag gaan.

 

Bedreven team met passie

Wat begon als een zaak met een missie van drie compagnons, groeide binnen drie jaar uit tot een bloeiend bedrijf met een breder team. Iedereen levert zijn eigen expertise op zijn eigen manier, maar altijd met hetzelfde doel en een flinke portie gezamenlijk werkplezier. Dat maakt ons team bedreven en divers: jong en oud brengen jarenlange ervaring en gloednieuwe kennis mee op het gebied van duurzame energie. Wij weten als geen ander de nieuwste inzichten en beproefde vaardigheden toe te passen. Daarbij levert onderling vertrouwen in elkaars bekwaamheid een uitstekende basis voor elk project.

 

Doelbewust aan de slag

Odura betekent ‘Godin van de eeuwigheid’. In onze woorden: energievoorziening voor de toekomst, waar vele generaties na ons profijt van hebben. Om dat te realiseren, moeten we vaart maken, dat is duidelijk. Daarom werken we zo concreet mogelijk: van energieadvies tot oplossingen voor financiering en uiteindelijk uitvoering. Toepasbare adviezen en resultaten waarmee onze klanten direct aan de slag kunnen. Dat sluit aan bij de snelle energietransitie die wij voor ons zien.

 

Samen voor een schonere toekomst

We hebben nu de kans om de wereld beter te maken. Gelukkig doen we dat niet alleen. Meer en meer mensen voelen de urgentie van de energietransitie. Wij delen graag onze kennis, want samen maken we een verschil. Elke dag weer. Schone energie drijft ons én een duurzame wereld.